Nyhetsbrev 27.mars

Prosjektet «Borte bra, men hjemme…» går inn i sitt andre år, og vi har mange spennende planer for det nye året.

Vår første samling i år var temakveld onsdag den 12. mars kl. 18.00 på konferanseavdelingen til Røde Kors i Hausmannsgate.  Vi var heldige og fikk psykolog Per Isdal til å kåsere rundt «Hvem hjelper hjelperne?» Aktuelt for alle oss som har erfaringer fra internasjonalt hjelpearbeid. Foredraget var engasjerende og aktuelt for oss 20 som kom. Vi er vel ikke helt fornøyd med frammøte.  (Du kan lese mer her)

images.jpg Isdal

19. mars gjennomførte vi møte med referansegruppa for blant annet å diskuterte kursen videre i forhold til vår profil. Skal vi være en interesseorganisasjon eller skal vi ha mer fokus på «psykisk helse»? Møte kom med mange nyttige og spennende innspill som vi vil jobbe videre med.

I løpet av høsten vil vi gjennomføre et nytt kurs og følger opp suksessen fra i fjor. Vi vi vil legge vekt på de tilbakemeldingene vi fikk på vårt forrige kurs.

Det er kanskje litt tidlig å snakke om jul, men i løpet av desember vil vi gjennomføre ny temakveld. Vi er fortsatt åpne for forslag til tema, men vi har noen spennende foredragsholdere og temaer «på blokka» så følg med på hjemmesiden.

Vi har også søkt om prosjektstøtte fra Helsedirektoratet, er vi heldige så kan dette utløse flere spennende tiltak for tidligere nødhjelps- og bistandsarbeidere.

 

 

%d bloggers like this: