Ta kontakt

Kontakt oss på mail:

bortebramenhjemme@yahoo.no

 

Responses

 1. Bra at dette blir gjort. Vi kan jo sammenlignes mye med de som hae veart paa fn tjeneste bare det at vi som hjelpearbeidere har veart med paa mere over mye lengre tid enn de som har veart ute paa fn tjeneste. Vi er en glemt gruppe slik foeler jeg det.

 2. Hei
  Jeg ble gjort oppmerksom på dere av Trygve Nordby. Jeg er psykolog som har jobbet spesielt med jobbpåkjenninger hos innsatspersonell og ikke minst mediaansatte som er ute i krevende og dels farlige oppdrag verden rundt. Rundt en del av disse er det et opplegg etter hjemkomst som jeg har vært en del av. Jeg liker initiativet dere har tatt, jeg har sett behovene.
  Mvh Gjermund Tveito

  • Hei Gjermund.
   Tusen takk for tilbakemeldingen.
   Vi setter veldg stor pris på det.
   Håper du har anledning til å komme på en av temakveldene våre fremover,
   slik at vi får anledning til å høre mer om dine erfaringer.
   Vennlig hilsen
   Elisabeth
   (På vegne av prosjektgruppa)

 3. Ramlet tilfeldig innom denne siden – og synes det er prisverdig at man ser på utfordringene som vi har knyttet til “hjemvendte”, “underveis” og “de som ikke kom helt hjem”. Jeg er både vetran (uteoperasjoner med forsvaret) og eks-hjelpearbeider – og er litt i berøring med et veteranprosjekt som NHO Service har begynt med. Tror det er mange paraleller her! Det finnes nok mye kompetanse rundt om, men jeg tror ikke det er så mange som klarer å forme innsikt nok til å lage gode “guidelines” for både enkeltindivid, forsvaret, hjelpeorganisasjoner, NAV m.v. Det begynner å bli et stort antall mennesker som har vært eksponert for krevende uteoperasjoner – og som er “hjemkommet”. Fra Forsvaret blir det sagt at mer enn 100 000 har tjenestegjort ute – og et anslag er at mellom 3-5000 av disse sliter med ettervirkninger av mer alvorlig/langvarig karakter. Jeg arbeider i en attføringsbedrift – hvor noen av veteranene kommer, og ser at vi kanskje kommer til kort i mange sammenhenger – men samtidig ser jeg at vi har mange muligheter.
  Spennende – jeg skal følge litt med dere framover!

  • Hei Terje.
   Tusen takk for veldig hyggelig kommentar.
   Din erfaring, veteranprosjektet til NHO Service og arbeidet ditt i en attføringsbedrift vil vi veldig gjerne høre mer om. Jeg skal be prosjektlederen vår Rolf Borgos ta kontakt med deg etter påske. Kanskje vi kunne undersøke mulighetene for å gjøre noe sammen?
   Ønsker deg en riktig fin påskeuke.
   Vi snakkes.

   Vennlig hilsen
   Elisabeth (På vegne av prosjektgruppa)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: